viernes, 8 de junio de 2012

Conduir a un cotxe de Fórmula 1

Conduir un cotxe d'aquest seria molt interessant, encara que només ho faria si només hi estigués jo a la pista, perquè sinó acabria malament. Poder correr a gran velocitat amb el cotxe sense que ningú et molesti et deu de pujar molt l'adrenalina.


Visitar el cràter de Yellowstone



Altra cosa que m'agradaria fer, és visitar aquest cràter que es troba al parc Yellowstone als Estats Units. Es diu que creix acceleradament des de el 2004 per una acumulació de magma i que si explota podria produir efectes devastadors.

Tenir un lleó

viernes, 25 de mayo de 2012

Aurores boreals...


Les aurores boreals són uns fenòmens en forma de brillantor que es produexien al cel nocturn, en zones polars. El seu nom prové d'Aurora, la deessa romana del alba. Des de petita he somiat amb veure'n una. Veure com brilla el cel, de colors, amb formes extranyes deu ser molt bonic. Els millors mesos per veure-les són els mesos freds, sobretot gener i febrer, ja que són els mesos en que les temperatures són més baixes, a llocs com Alaska, Sibèria, Noruega, Canadà...  La seva formació  és un poc complexa, es deu al xoc de la masa solar amb els pols de la terra i hi intervenen algunes partícules. Poden formar diverses formes, estructures, i hi poden tenir molts colors. Formen ones, rínxols, espirals que omplen el cel, vibren i es mouen. Deu ser un bonic espectacle, així que quan sigui major hi aniré pero poder disfrutar-ho.

martes, 22 de mayo de 2012

Abraçar un manatí


Els manatís viuen a prop de les costes d'Amèrica i Àfrica i són herbívors. Vaig descobrir fa poc que existia aquest animal i em va fer molta gràcia. Semblen molt esponjosos i la veritat és que m'agradaria veure un d'aprop i poder tocar-lo. Penso que és un animal interessant, al que hauriem de cuidar millor, ja que està en perill d'extinció.